2st startplatser på Tjurruset Original i Karlstad 16 sep 2017

Hej önskar sälja två startplatser till Tjurruset Original i Karlstad i helgen. Platserna kan säljas styckvis för 400:- båda för 700:-

Då startplatserna är personliga kan endast dessa bytas mot en trasselavgift fram till 60 min innan start. Denna avgift står köparen för.

Plats: Norra Fältet
Norra Fältet ligger mitt i centrala Karlstad längst E18.
Arrangören kommer skylta från samtliga infarter till arrangemangsområdet.
Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till start och målområdet. Vänligen följ arrangörens P-hänvisningar.

Starttider: 14:15 blå grupp.

Skicka gärna sms då jag ofta sitter i möte. Ringer upp.
Inlagd: 2017-09-14  
Pris: 800 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Tjurruset
Kontaktperson: Mattias Gyllby

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 141 ggr