Run for your lives

etta är löparloppet som ger dig en verklig anledning att träna. Längs banan kommer du ibland behöva göra val. Dessa val kan kosta dig liv men du har från början tre stycken dinglande från ditt midjebälte. Zombies kommer att jaga dig och ta dessa.

Run for your lives är nervkittlande men avsett för alla oavsett ålder rekommenderat från 13 år och fitness. Meningen är att man skall ha kul och få en upplevelse för återstoden av livet.

RFYL Örebro 28 okt: Spring gå eller kryp sträcken 65 km genom ett zombieapokalyptiskt Örebro city. Målet är att ta sig till en safe zone vid slottet. Vägen dit tar dig igenom en upp och nervänd stadskärna direkt hämtad från Walking Dead kaotisk och full av hungriga zombies. Vid målet väntar survival medaljen om du har minst ett liv kvar eller infected medaljen om alla är tagna. End of the World Party loppets officiella efterfest körs i år på kulturhuset köp din biljett separat. Löparna startar från ca 17:00 till ca 20:00 vid Gustavsvik.
Alla tänkbara frågor du kan tänkas ha besvaras i vår FAQ.
Inlagd: 2017-10-24  
Pris: 250 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Övriga löptävlingar
Kontaktperson: Maria Lillie

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 77 ggr