La Diagonela 2018

Vi har fyra platser kvar till La Diagonela 2018. Loppet på 65 eller 35 km går i schweiziska Engadindalen på 2500 meters höjd. Vi bor i den mysigaste byn Pontresina och åker längdskidor dagarna och före loppet och vänjer oss vid höjden. Direktflyg till Zurich ingår liksom skidfrakt alla flygskatter och avgifter skidfrakt på flyget t/r transfer Zurich - hotellet t/r del i dubbelrum fyra nätter med stor frukostbuffé spa resor med lokaltrafiken i Engadin under hela resan startavgift till valt lopp transfer till start och mål entré till La Diagonela partyt på lördagen diplom till alla som går i mål reseledning och service av Globalrunners och resegaranti hos Kammarkollegiet enligt Resegarantilagen. Info och bokning finns på www.globalrunners.se/la-diagonela
Inlagd: 2017-11-02  
Pris: Se hemsida :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Övriga skidtävlingar
Kontaktperson: Ellika Nyqvist

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 75 ggr