Partner till nattvasan

Hej
Söker partner till nattvasan
Har åkt vasaloppet/öppet spår flera gånger förut men det blir premiär för nattvasan. Jag kommer åka klassisk stil med beräknad åktid runt 8 timmar. Notera att jag EJ kommer jaga tid utan mer njuta av en fantastisk resa mellan sälen o mora. Så vill du ha ett trevligt sällskap på turen r jag rätt person
Inlagd: 2017-11-08  
Pris: 1500 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Övriga skidtävlingar
Kontaktperson: mats andersson

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 142 ggr