Vasaloppsboende 2018 nyrenoverad lägenhet ORSA

Fullt utrustad lägenhet belägen i Orsa ca 15minuter utanför Mora. Bostaden är belägen i det attraktiva området runt Orsa camping som erbjuder en helupplevelse för familjen och nattliv. Ett stenkast ifrån Grönklitt som bland annat erbjuder en stor skidanläggning. Lägenheten är utrustad med upp till 5 sängplatser kostnaden per dygn 1500:- avser hela bostaden oavsett antalet boende.

Sängplatser: 180 säng 90 säng samt en 120 uppblåsbarmadrass.
Sängkläder och handdukar ingår ej i kostnaden extra kostnad.
Städning ingår ej.
Rök/Djurfritt boende.

Till lägenheten ingår även.
Internet WiFi/Netflix.
Tvätt/tork
Parkering för flera bilar finns gästparkering.
Förråd för eventuell förvaring utav utrustning.

Bokning är bindande och betalas ut i förskott efter genomförd bokning skickas en bekräftelse via sms till bokningsansvarig.

Februari 218
20 Ledigt
21 Ledigt
22 Ledigt
23 Ledigt
24 Ledigt
25 Ledigt
26 Ledigt
27 Ledigt
28 Ledigt
Mars
1 Ledigt
2 Ledigt
3 Ledigt
4 Ledigt
5 Ledigt

Betalning: Swish el. banköverföring .
För mer info ring 073-819 9734 el. maila.
Varmt välkomna
Inlagd: 2017-11-10  
Pris: 1500 :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Vasaloppet
Kontaktperson: Kristoffer Björk

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 193 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vasaloppet >>