Marcialonga 2019

Följ med till Italien och upplev de vackraste spåren i Dolomiterna. Klassiska Marcialonga bjuder på 70 eller 45 km folkfest genom små mysiga italienska bergsbyar omringade av majestätiska kalkstenberg. Hela inramningen är magnifik. Vi bor centralt i Moena där loppet startar och njuter av goda middagar efter att musklerna har mjuknat i hotellets spa. Dagarna före loppet kan du testa kända längdåkningsområden i San Pellegrino Val di Fiemme och Val di Fassa. Vill du åka utför någon dag går det utmärkt. Vi utlovar härliga naturupplevelser fantastisk skidåkning och underbara italienare som behärskar konsten att få dig att känna dig välkommen till fullo. God mat och dryck är ett säkert kort.

För femte året i rad har vi fått bekräftade startplatser i Marcialonga där alla deltagare får senaste information direkt från arrangören. Resorna är populära och platserna går åt snabbt. Varmt välkommen med till Italien

All information priser och tider finns på www.globalrunners.se/marcialonga
Inlagd: 2017-12-18  
Pris: Se hemsida :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Marcialonga
Kontaktperson: Ellika NYQVIST LIVCHITZ

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 161 ggr