Hus Vasaloppsveckan uthyres

Vi hyr ut vårat parhus i centrala Mora under vasaloppsveckan. Huset ligger på Kyrkogatan som är huvudgatan i centrum 800 meter från målet.
Finns 8 bäddar sänglinne ingår medtag egen handduk. Liten bastu finns och Wifi.
Vi ser helst större sällskap då vi endast hyr ut till ett sällskap i taget för att ni ska slippa dela boende med okända.

Tjejvasan 23-25 feb Fullt
Stafettvasan 1-3 mars Fullt
Inlagd: 2017-12-30  
Pris: 700:- p.p/ :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Vasaloppet
Kontaktperson: Göran Granström

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 162 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vasaloppet >>