UTHYRES boende under vasaloppsveckan alla lopp

Boende under vasaloppsveckan/ tjejvasan /kortvasan/ öppetspår/ under alla lopp under Va

BOENDE VASALOPPET Bekvämt och bra boende i Älvdalen under vasaloppsveckan/ tjejvasan /kortvasan/ öppetspår/ under alla lopp under Vasalopps veckorna. I En lägenhet.
Det är en lägenhet som i ligger i Älvdalen. 15 km till Oxberg 55 km till Starten i Sälen
Under Vasaloppsveckan alla tävlingar erbjudes boende för 2-ca 5 pers.Samma sällskap kan ordnas flest sängplatser då jag hyr ut hela min lägenhet 2rum och kök WC dusch och all köksinredning finns.
Skidspåren ligger i närheten och finns skidstadion
Det är gångavstånd till Älvdalens centrum där man hittar butiker restauranger bio. Ishall och simhall med 50-meters bassäng inom gångavstånd.
Pris 450kr/pers och natt
Ring Monica el. smsa 0730598552 el maila
Inlagd: 2018-01-03  
Pris: 450kr/pp/n :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Vasaloppet
Kontaktperson: Monica Malm

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 191 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vasaloppet >>