Lyxigt boende 1-4 personer ledigt 22-/2-2/3

Vasaloppsboende med plats för 1-4 personer

Precis nedanför Eldriskontrollen i natursköna Långlet 5 km från centrala Mora hyr vi ut vår helt nyrenoverade källarvåning med egen ingång. Här behöver ni inte trängas med andra och får vara för er själva.

Rummet på ca 18 kvadratmeter har litet pentry med kyl och micro 180-säng som kan göras till 2 st 90-sängar golvvärme soffa soffbord och garderober. Precis bredvid ligger vårt hemmaspa som hyresgästerna naturligtvis får nyttja. Spat rymmer ett generöst bubbelbadkar ångbastu dusch relax wc och tv med AppleTV. Boendet kan hyras med sänglinne och frukost. Tvättmöjligheter finnes liksom WiFi/fiber och motorvärmaruttag och/eller plats i garage eller carport. Vallamöjlighet finns i varmgarage.

Boendet passar för två men önskar man kan soffan bytas ut mot fler sängar och då rymma fler.

Pris: 600 kronor per person och natt
Sänglinne med stor och liten handduk: 80 kr/person
Frukost: 100 kr/person gröt bröd med pålägg juice ägg samt kaffe/the eller LCHF/paleo om så önskas. Vi kan också vara behjälpliga med skjuts till/från bussar.

Hyresgäster som bokar flera nätter har företräde. På grund av tidigare erfarenheter har vi i år förskottsbetalning via Swisch.

Ledigt 22/2-2/3

Se bilder här: https://www.blocket.se/vi/77592670.htmca6

Vänliga hälsningar Sofia och Stefan
Inlagd: 2018-02-20  
Pris: 600kr/pers :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Tjejvasan
Kontaktperson: Sofia Jemthans

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 126 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Tjejvasan >>