Boende i Sälen By

Rum i Sälen har 5 sovplatser ledigt inför helgens cykelvasa.
Det finns även ledigt för 1-2 lag inför Vasastafetten och ultravasan.
https://www.facebook.com/rumisalen/

Priser:
Bädd: 600kr
Sängkläder: 100kr
Middag ink kaffe och efterrätt: 125kr
Frukostbuffé: 100kr

Välkomna att ringa eller skicka ett sms till 073-9876646
Inlagd: 2018-08-07  
Pris: 100-600kr :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Kristin Eidhagen

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 86 ggr