Har du en oönskad startplats till Vasaloppet Låt mig hjälpa dig

Hej

Har ångesten kommit krypandande inför första söndagen i mars Var den där idéen polaren pitchade inte fullt lika lysande dagen efter Är skidor verkligen så kul som alla säger

Klurar du på något av ovanstående Låt mig hjälpa dig Jag köper gärna din plats till Vasaloppet för att minska dina besvär Skicka ett mail ring eller smsa om du har en plats att bli kvitt med.

Ha det gött


Inlagd: 2018-10-25  
Pris: 1200 :-
Annonstyp: Köpes
Kategori: Vasaloppet
Kontaktperson: Erik Carlsson

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 108 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vasaloppet >>