Boende centrala Mora Vasaloppsveckan 2019 datum 21/2-2/3

Hej jag hyr ut min lägenhet under vasaloppsveckan som ligger i centrala Mora ca 1km från Vasaloppsmålet och ca 200m från gågatan. Lägenheten som ligger på 40kvm innehåller en 160 dubbelsäng en 120 bäddsoffa och en luftmadrass. 3-5 personer får plats i lägenheten om man kan tänka sig att sova 2st i både dubbelsängen och i bäddsoffan. Kök och toalett finns självklart tillgängligt. Sängkläder och handduk ingår ej och städning sker innan hemkomst. Pris för hela lägenheten per natt är 1500kr. Vid frågor kan ni kontakta mig via mail teamhedbys@gmail.com eller telefon 0722017543.
Inlagd: 2018-10-30  
Pris: 1500kr :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Jonathan Hedbys

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 101 ggr