Res med oss till Vasaloppet tor från Göteborg

Nu ser vi fram emot säsongens stora mål. Avresan från Landvetter fredag morgon den 1 mars tjötet på bussen uthämtning av nummerlapparna i Sälen på fredag eftermiddag check-in i Transtrand där vi bor på madrasser som finns på plats i bygdegården för dom två sista nätterna innan starten på söndag morgon med skid- och spårtest i Mångsbodarna som aktivitet på lördagen. I bygdegården finns matlagningsmöjligheter matplats med bord för alla gott om kylskåp kastruller spis micro dusch bastu samt vallningsmöjligheter. Och sen Grande Finale - skidor från Sälen till det stora målet under portalen i Mora. Hemresa från Mora under måndagen 5 mars. Allt detta tillsammans med er
Inlagd: 2018-12-10  
Pris: 2500 :-
Annonstyp: Resor
Kategori: Vasaloppet
Kontaktperson: Anders Jägard

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 112 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vasaloppet >>