Marcialonga 4-5 platser

Vi har 4-5 platser som säljes åt några av våra åkare som fått förhinder.
Antingen köper ni enbart startplats eller så hakar ni på vårt fullservicepaket inkluderat startplats boende med halvpension Moena i 3 nätter lö-tis skidtransport i egen lastbil vallatält med Swix-bänkar team-jacka mössa mm.

Pris startplats 1300 kr
Pris totalpaket 7100 kr


Vid intresse ring för mer info.
Med vänlig hälsning
Fredrik Holmdahl TEAM KRALL
Inlagd: 2018-12-16  
Pris: 1300 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Marcialonga
Kontaktperson: Fredrik Holmdahl

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 181 ggr