Uthyres boende i Mora vasaloppsveckan

Hej Har i sista stund bestämt mig för att hyra ut min lägenhet om två rum och kök under vasaloppsveckan.

Lägenheten ligger centralt i Mora med ca 1km till vasaloppsmålet.

Det finns en 140 cm säng och en uppblåsbar madrass samt en soffa som går att sova på. Är ni fler än så finns utrymme för medtagen sovplats. Har tidigare hyrt ut till sällskap om 4-5 personer vilket har fungerat bra.

Kostnad: 2100 kronor per natt fredag till måndag eller totalt 5200 kronor för torsdag till måndag.
1200 kr per natt måndag till fredag.
Pris vad gäller boende en vecka kan diskuteras.

Vänliga hälsningar
Amanda
Inlagd: 2018-12-29  
Pris: Se annons :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Amanda Jones

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 103 ggr