Boende under vasaloppsveckan 2019

Har en fin 2:a på 68m2 som jag hyr ut under vasaloppsveckan.

Får plats 1-5 personer. Min säng på bilden går att sova två i gift par min sons våningssäng max 100kg sen två extra sängar inne i sonens rum.
Är max 2 km till centrum finns en parkering med elstolpe sen finns det gästparkeringar utan.
Tillgång till stort badrum med badkar fritt wi-fi tv kyl frys diskmaskin tvättmaskin.

Sänglinne och badlakan ingår i hyran. Grovstäda gör ni så som diska upp och gå ut med sopor så dammsuger torka golv och byta sängkläder fixar jag.

Röka gör man utomhus.
500kr/natt och person. Vid bokning förskottsbetalar man halva summan så inte jag står här och har fixat iordning och det inte dyker upp nå folk.

Har ni några funderingar är ni välkomna och höra av er128513

Lycka till i spåret //Linda Nyström
Inlagd: 2019-01-06  
Pris: 500kr per :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Linda Nyström

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 107 ggr