LOGI NÄRA VASALOPPSSTARTEN

Finns 2-bäddsrum och rum med 3-8 bäddar med bra sängar och madrasser.
Självhushåll i gemensamt kök - Vill du inte laga din egen mat finns det en restaurang 5 minuters gångväg från boendet som serverar frukost lunch och middag.
Tillgång till vallabod medtag eget vallningsställ
Ca 10 minuters gångväg till Starten i sälen
FRÅN 600 kr/ person/ natt SÄNGLINNE INGÅR

Öppet spår tjejvasan Stafettvasan Halvvasan Kortvasan Ungdomsvasan Nattvasan Då lämnas rummet senast klockan 16.00 den 1/3 därefter finns endast tillgång till kök tV-rum och WC
Inlagd: 2019-01-09  
Pris: från 600 :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Åsa Östensson

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 147 ggr