Vasaloppet 3 mars köpes Tillfälle att vara del av en kil utmaning

Tillfälle för dig som får förhinder i sent skede

Jag är beredd att ta över din olats så sent som på lördag om ngt. hindrar er.

Är beredd att starta helt utan träningsbakgrund men bara om jag erbjuds en bra deal för oss båda.

Tanken är att rikta mig till er som inte hinner få tag på köpare då ni inser försent att det inte går.

Mitt förslag - Nu får merparten betalt i efterhand 200 kr får ni direktDärefter gäller följande: Jag betalar 200 kr per mil jag klarar av att köra. M.a.o. upp till 1800 kr Med klar risk att det bara blir 400-800 kr

Betalar gladeligen vad det än blir i efterhand möjligen lite skamset om jag inte kommer långt.

Det kan bli er bästa eller sämsta affär - Men ni förlorar inget om ni ändå inte fick tag på köpare. Gäller m.a.o. sena avhoppare enda kravet att jag skall hinna till tävlingsexpeditionen och ändra namnet under lördagen.

Om ingen nappar är det lugnt. Jag är verkligen inte i form men samtidigt - Jag har pannben Det vore därför roligt att testa.
Inlagd: 2019-02-27  
Pris: 200-1800kr :-
Annonstyp: Köpes
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Morgan Svensson

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 65 ggr