Gran Fondo Mont Ventoux 138km Frankrike 14-17 juni. Flygresa startplats

Jag har startplats i Gran Fondo Mont Ventoux plus flygresa med Norwegian till Nice 14-17 juni inkl cykelväska som jag inte kan använda. Sonen tar studenten och jag missade den detaljen när jag bokade. Info om loppet finns här: https://www.gfmontventoux.com
Min självkostnad för hela kalaset är ca 5500 kr men om en intresserad vill överta det så innebär det kostnader i form av namnbyte etc så priset behöver vi diskutera.
Eventuellt kan även boende ordnas om intresse finns. Den som är intresserad tar kontakt med mig och så kommer vi överens om slutligt pris. För köparen kommer det bli betydligt billigare än att boka det nu och för mig handlar det om att minska förlusten.
Inlagd: 2019-04-23  
Pris: Enl ÖK :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Övriga cykellopp
Kontaktperson: Mats Fogeman

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 49 ggr