Vätternrundan 300 km Tidig start 19:50

Hej Kommer tyvärr inte ha möjlighet att cykla Vätternrundan i år. Säljer därför min startplats till dig som vill starta tidigt eller ha god tid på dig till målet. Starttid 19:50. Priset inkluderar adm-avgift för platsöverlåtelse. Hoppas att någon kan få glädje av startplatsen Jag siktar på nästa år istället.
Vänliga hälsningar Linnéa
Inlagd: 2019-05-08  
Pris: 1400 kr :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Vätternrundan
Kontaktperson: Linnéa Hansson

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 81 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vätternrundan >>