Midnattsloppet Stockholm 2A 17/8 2019

Pga förhinder kommer jag inte kunna starta i år och det är synd att en sådan bra startplats går till spillo. Startgrupp 2A är den allt första gruppen för amatörer och den mest eftertraktade eftersom man kan springa snabbt om man vill utan allt för mycket sicksackande till skillnad mot senare grupper.

Du får själv stå för kostnaden för namnbyte 100kr om du så önskar och det gör vi tillsammans på Stadium Sergel i Stockholm så att allt går rätt till. :
Inlagd: 2019-07-11  
Pris: 500 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Midnattsloppet
Kontaktperson: Teno Cabrera

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 38 ggr