Heets sticks grossist pris från en direktimportör.

Heets sticks grossist pris från en direktimportör.
Heets Pinnar för Iqos Tobacco Heat System ett alternativ till klassiska cigaretter till ett överkomligt pris. HEETS iqos tobaksvärmesystem har redan erövrat världsmarknaden och säljs officiellt i mer än 47 länder.
Vi erbjuder grossiststickor av sådan smak Heets Amber HEETS Yellow HEETS Turquoise HEETS Purple HEETS Bronze HEETS Green Zing.
Funktioner av smaker:
Heets Bronze Label är en mjuk doftande blandning med en touch av kakao och torkad frukt. Det finns 10 förpackningar i ett block.
Heets Purple Label - En uppfriskande mentholsmak med lätta fruktiga toner. Stick tobakspapper för IQOS Parlament Amber Label - Klassisk rik smak.
Heets Green Zing - Pinnar för användning med IQOS. Detta är en mjuk doftande blandning med ljusa anteckningar av kalk. Det finns 10 förpackningar i ett block.
Heets Turquoise Label - Uppfriskande mentolsmak.
Heets för IQOS Parliament Yellow Label - Klassisk lätt smak.
Flexibel prissättning
Partihandel från 250 block-10 från 500-9 från 1000-8 .
Vi levererar från Ukrainas territorium till nära och långt utomlands av det internationella transportföretaget DHL Express.
telefon Andrey 380941296767
Viber 380941296767
Telegram: 380941296767
Video https://youtu.be/_Hg6sCqqixc
Komplett sortiment och priser på vår webbplats: stick-heets.com
Inlagd: 2019-08-30  
Pris: 10 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: O-Ringen
Kontaktperson: 104010831077108210891072108510761088

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 41 ggr