Lidingöloppet 30 km

Lidingöloppets första och mest klassiska distans. Den tuffa och vackra banan är sedan starten 1965 en av landets stora löparutmaningar ett riktigt kraftprov för alla löpare – elit som motionär. För att ge dig ut på denna kuperade 30 km-bana bör du vara fysiskt och mentalt tränad fullt friskt och utrustad med en rejäl dos envishet. Belöningen får du när du spurtar i mål och kan jubla över din prestation.

En del av En Svensk Klassiker
TCS Lidingöloppet 30 ingår – tillsammans med Vätternrundan Vasaloppet /Engelbrektsloppet och Vansbrosimningen – i En Svensk Klassiker.
Inlagd: 2019-09-20  
Pris: 300 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Lidingöloppet
Kontaktperson: Annelie Arn Wiren

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 212 ggr