Boende under vasaloppet - 15 min från start

Hejsan vasaloppet börjar närma sig och tänkte hyra ut två rum. Jag har två rum att hyra ut med en våningsbädd och en kyl/frys och matbord i vardera rum.
Kostnad är 800 per natt PER rum Så om ni är en eller två personer har ingen betydelse.
Det tar 15 minuter att promenera till starten och det fnns möjlighet till parkering.
Självklart har ni tillgång till kök också.

Det är separat ingång till rummen Och finns en egen toalett i hallen med dusch.
Inlagd: 2019-11-22  
Pris: 800 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Olle G

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 80 ggr