Villa uthyres vasaloppsveckan

Hyr ut vår rymliga villa under vasaloppsveckan. Den ligger i Mora-Noret nära köpcentrum. Ca 25 km till vasaloppsområdet. Går gratis bussar utanför huset om man inte vill ta bilen. Fullutrustat kök 7 rum 1 dubbelsäng två 120 cm säng och en 140 cm säng. Fler sängplatser kan ordnas med madrasser då plats finns på överv. 2 toaletter med dusch. rent och fräscht Hundgård med varm hundkoja finns att tillgå. Isolerat kallgarage om man vill valla. Bilder kan skickas 3000 kr/natt
27/2-1/3 Bokat
21/2-26/3 Ledigt
Inlagd: 2019-11-27  
Pris: 3000 kr :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Ann-Louise Johansson

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 45 ggr