Göteborgsvarvet biljett 2021 11 sep 200 kr samt 250 kr värdekod på GBGvarvets sida

Hej jag säljer min biljett till göteborgsvarvet. Så här går det till du för över/swishar 200 kr till angivet telefonnummer. Sedan går jag in på göteborgsvarvets sida och överlåter min biljett genom att skriva in din emailadress. Då kommer en värdekod skickas till den emailadressen. Du anmäler dig då och får betala 250 kr på Göteborgsvarvets plats. Du kan få detta bekräftat genom att läsa på Göteborgsvarvets sida gällande hur man överlåter sin biljett. Jag är en seriös person. Hör gärna av dig. Vänligen Kerstin Dahlgren
Inlagd: 2021-08-02  
Pris: 200 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Göteborgsvarvet
Kontaktperson: Kerstin Dahlgren

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 125 ggr