Göteborgsvarvet 2022

Säljer startplatser till Göteborgsvarvet 2022 21a maj

Säljer mina startplatser till Göteborgsvarvet 21/5 2022. Jag har två startplatser som säljes min och min sambos.

Ordinarie startplats som köpts av Göteborgsvarvet kostar 795 kr. Min startplats säljs för endast 350 kr. Vidare kommer köparen att behöva betala överlåtelse av biljett som kostar 250 kr.
https://goteborgsvarvet.kb.kundo.se/guide/hur-overlatersaljer-jag-min-startplats-i-goteborgsvarvet-and-goteborgsvarvet-marathoncategoryanmalan-and-mina-sidor

Därav kommer säljaren endast betala 600 kr för ett lopp som kostar 795 kr ordinarie pris
Inlagd: 2022-03-16  
Pris: 350 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Göteborgsvarvet
Kontaktperson: Daniel Malmros

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 153 ggr