Startplats Tjejvättern 3 stycken

Säljer 3 startplatser till Tjejvättern den 11 juni då vi tyvärr inte kommer att kunna genomföra den.

Pris 490 kr styck eller 1200 kr för alla tre överlåtelseavgift på 200 kr/startplats betalas av köparen.

Vi har startplats kl 09.34.
Inlagd: 2022-05-09  
Pris: 490 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Vätternrundan
Kontaktperson: Ida de Blanche

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 44 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vätternrundan >>