Team Mustasch 9-timmars inkl. kläder

Ibland blir det inte som man tänkt sig och efter en tung vår har jag insett att jag bara kommer att sinka gruppen på Vätternrundan. Jag är anmäld till Ablocs Mustachkampen Team Mustasch 9-timmarsgrupp som snabbt snyggt och säkert siktar på att cykla Vätternrundan 2022 på sub-9h.

Lite info nedan:
Starttid: 06.18.
Pris: 5695 kr.
Ingår: Startplats 5 st cyklande coacher upptaktsträff kvällen innan race tillgång till energipaket samt två egna depåer. Dessutom ingår kläder till ett värde av 4900 kr bibs tröja väst armvärmare keps strumor t-shirt. Kläderna är redan beställda i storlek M S på bibs.

Hör av dig om du är sugen på att ta min plats. Betalning via Swish och vidare kontakt görs efter att jag mailat ditt namn till Abloc.

Allt gott

Adam
Inlagd: 2022-05-18  
Pris: 5695 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Vätternrundan
Kontaktperson: Adam Rångemyr

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 125 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vätternrundan >>