Åre Extreme Challenge -LAG/ Stafett

LAKE STAFETT
Åre Extreme Lake Stafett riktar sig mot de som vill genomföra tävlingen i tremannalag där varje lagmedlem tar varsin sträcka.
Första lagmedlemmen paddlar hela kajaksträckan. Därefter växlar personen till nästa lagmedlem som väntar vid växlingsområdet vid Åre strand. Denne springer över Åreskutan till Huså där den sista lagmedlem tar vid och cyklar till målgången på Åre torg.

DATUM:
2 juli 2022

STARTTID:
07:45

START:
Åre Strand / Holiday Club Åre

MÅL:
Åre Strand / Holiday Club Åre

LÄNGD:
632km

HÖJDMETER TOTALT:
1838 meter

MAT:
Finns att köpa vid målområdet

PADDLING:
15km

LÖPNING:
146km

MTB:
336km

ESTIMERAD SEGRARTID:
FAST 3 tim 40 min / SLOW 7 tim
Inlagd: 2022-06-07  
Pris: 3300 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Multisporttävlingar
Kontaktperson: Therese Nordfeldt

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 42 ggr