2 platser Ride of Hope Lund-Sthlm 30 jul-6 aug

Har du nyss cyklat något lopp med Ride of Hope och fått mersmak Eller vill vara delaktig i något större och bidra till forskningen kring barncancer
Du har nu chansen Livet händer och vi har fått förhinder att cykla årets lopp. Vi har cyklat RoH flera ggr tidigare och kan intyga att det är en upplevelse utöver det vanliga. Man får vänner för livet det är känslosamt jobbigt fantastiskt och lärorikt. Om du kört något av vätternloppen är du tränad nog det är bara att hålla i cyklingen under sommaren och det finns olika fartgrupper.
Vi säljer 2 platser med möjlighet att dela rum så det är perfekt för två vänner eller ett par som vill göra detta tillsammans. Loppet går 30/7-6/8 från Lund. Cykeltransport går att boka från Stockholm för 300 kr.
Vi har betalat 8000 kr vardera för platserna men säljer dem för 5000 kr vi ser det som att vi då ändå bidrar till fonden.
Beställda kläder finns om man är intresserad och storleken passar.
Alltså får du:
- 120 mil Lund-Stockholm i fantastiskt sällskap.
- En vecka 7 etapper.
- Härlig gemenskap och alla ska med.
- Insamling till Barncancerfondens livsviktiga arbete.
- Ledarledd cykling.
- Depåer i världsklass och världens bästa funktionärer.
- Hotell och hotellfrukost.
- Föreläsning med Aron Anderson

Visst måste du med

https://fb.watch/dLW6BS40q4/
Inlagd: 2022-06-20  
Pris: 5000 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Övriga cykellopp
Kontaktperson: Laila Andersen

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 45 ggr