Uthyres 4 rum och kök Vasaloppet Tjevasan mm

4 rum och kök nära målet I mora med alla kokmöjligheter uthyres under vasaloppsveckorna till sällskap om 3-7 personer 2 st badrum nära affär Egen parkering Riktiga sköna sängar där lakan och örngott ingår Vallamöjligheter Lugnt populärt område För mer information ring Niclas på 0739749242 varmt välkomna
Inlagd: 2023-01-10  
Pris: 600 :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Vasaloppet
Kontaktperson: Niclas Hjälte

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 96 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vasaloppet >>