Eget våningsplan 2 km från vasaloppsmålet i Mora

Renoverad och dränerad källarvåning med egen ingång. 2 km från Vasaloppsmålet. Två sovrum badrum med duschkabin och tvättmaskin och en TV-hörna kaffe och te ingår. Det finns kylskåp för förvaring samt en mikrovågsugn men ej kokmöjligheter. Kontakta mig om ni vill ha tillgång till kök för matlagning det finns på gatuplan. Finns även matbord tallrikar bestick etc. En 10-veckors valp kommer finnas på övervåningen under Vasaloppet 2023.

1-2 personer totalt 1500 kr/natt
Person 3-6 500 kr/person
T ex 3 personer 2000 kr
Bokat 25-26 feb och 4-5 mars
Inlagd: 2023-01-22  
Pris: 1500 kr :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Sara Lansgren

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 65 ggr