Köper din plats till Vasaloppet så du slipper skiten

Slipp vallaångest funderingar på trugor att gå upp okristligt tidigt en söndag få hård mage pga för mycket blåbärssoppa motvind snöstorm kramp i muskler du inte ens visste att du hade... och allt som Vasaloppet innebär

Ligg kvar i sängen dra täcket över dig och njut av en kopp kaffe istället så gör jag jobbet åt dig. Betalar dig dessutom en slant för besväret även om det låter för bra för att vara sant.

Så tveka inte att höra av dig om du vill bli av med din start i årets Vasalopp

Och vill du egentligen inte bli sälja den men måste pga sjukdom så hoppas jag att du snabbt kryar på dig och kommer igång med träningen inför nästa års lopp
Inlagd: 2023-03-01  
Pris: 780 :-
Annonstyp: Köpes
Kategori: Vasaloppet
Kontaktperson: ANDREAS DAVIDSSON

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 69 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vasaloppet >>