- BOENDE VASALOPPET 2024 -

Hej. Var ni ute sent i år med boende och hade det struligt
Varför inte ordna det redan nu för kommande år vi har hyrt ut i flera år och har goda recensioner och annonserat på startplatser länge.

Vad hyr vi ut
Vi har en stuga i Transtrand ca 2 KM från starten med fem bäddar dusch och wc kök och WiFI med värme garage för vallning
Stugan är ny renoverad och super fräsch och mysig.
Ni lagar eran egen mat i köket och sover i sköna sängar och på kvällen kan ni kolla på vad ni önskar på en smart TV med 55 tum storlek.

Pris
Stugan kostar 1500 per natt för sällskap upp till två personer.
Därefter tillkommer 300 per person per natt.
Större sällskap och längre bokningar får förtur för mindre sällskap som t.e.x endast önskas en natt. Men ALLA svar besvaras och kollas igenom.

Är ni intresserade Hör av dig redan idag för en bokning.

PS: Vid bokning betalar man hälften av summan och resterande belopp vid ankomst man kan avboka fram till en månad innan ankomst och få full återbetalning
Inlagd: 2023-03-28  
Pris: 0 :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Boende/resor
Kontaktperson: Blomman i Transtrand

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 163 ggr