Boende till tjejvättern halvvättern och Vätteernrundan 2023

Vackert boende med egen brygga och sjöutsikt med endast ca 10 min cykelavstånd till start och mål för cykelloppen i Motala centrum.

Boendeform: Villa. Övervåning med toalett vardagsrum och kök.
Nedre plan: Allrum badrum och två stora sovrum.

Två ingångar en på nedre plan och en på övre plan.
Boendearea: 133 kvm. Nyrenoverade fräscha ytor md öppen planlösning och stora fönster med vacker utsikt över trädgården och Borenshult.
Sjötomt med brygga. Stor trädgård med stora möjligheter till att tälta om antalet personer är många.

Kontakta mig för mer info och priser.


Inlagd: 2023-03-31  
Pris: 0 :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Övriga cykellopp
Kontaktperson: Cecilia

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 74 ggr