Unik startgrupp Vätternrundan 19:56 säljes

Säljer min plats pga skada.
I denna unika startgrupp tre grupper som startar med ett par minuters mellanrum innan denna startar Vätternrundans hittills största grupp ca 200 personer som ska cykla tillsammans med Stephan Wilson i ett välgörenhetsprojekt tillsammans med Diakonia. Du som köper min plats kan inte ingå i Diakonias välgörenhetsgrupp - men du har världens möjlighet att få många goa ryggar att haka på som gör resan mer behaglig. Mycket vindskydd att få.
1100:- inkl namnbyte
Inlagd: 2023-05-22  
Pris: 1100 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Vätternrundan
Kontaktperson: Sara Karlsson

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 96 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vätternrundan >>