Öppet spår måndag 45km

Hej
Jag och min man behöver sälja våra startplatser pga svårt med logistik kring barnvakt. 800kr/startplats. Hör av er så löser vi ett snabbt och smidigt namnbyte

Loppet är:
26 feb 2024
Öppet spår 45

Starta i Evertsbergskontrollen välj mellan klassisk stil och skejt ner mot målet i Mora. https://www.vasaloppet.se/lopp/skidlopp/oppet-spar-mandag45/
Inlagd: 2023-10-26  
Pris: 800 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Öppet Spår
Kontaktperson: Liselotte Naeslund

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 125 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Öppet Spår >>