Winter bay backyard ultra sthlm 4 Maj

Välkommen till 3:e upplagan av WINTER BAY Backyard Ultra 2024 - loppet mitt i centralaste Stockholm - med start/mål precis vid Liljeholmens T-bana

1:a upplagan som gick av stapeln maj-2022 blev mycket uppskattad en slutsåld löparfest med 240 st anmälda ca 180 st startade. Vinnaren Mai kammade hem segern med 41 varv fick därmed en plats i Sveriges landslag i Backyard Ultra-VM okt-2022.

2:a upplagan gick av stapeln maj-2023 hade lite färre deltagare ca 130 st. Men vilken härlig helg vi hade grymt väder fantastik stämning. Vinnaren Szilard Fodor från Ungern segrade på 30 varv.

Glädjande kan vi åter igen 2024 erbjuda vinnaren en s k Silver Ticket en plats i Sveriges landslag i Backyard Ultra

I princip alla deltagare öser beröm över den otroligt fina varierande banan som går vackert längs med sjön Trekanten rundar magnifika Vinterviken tillbaka igen på andra sidan sjön till Trekantsparken.

Allt som har med loppet att göra kommer bidra till vårt välgörenhetsinitiativ Run4Diabetes till stöd för Barndiabetesfonden.
Genom WINTER BAY Backyard Ultra 2023 fick vi in hela 23.433 SEK

VÄLKOMNA


Anmälningsavgift 840:-
Inlagd: 2024-02-06  
Pris: 600 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Övriga löptävlingar
Kontaktperson: Robin Östman

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:






Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på via tex hitta.se

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>
    Föreslår säljaren Paypal, Bitcoin eller annat där mottagaren inte går att verifiera avstå köp!

Annonsen har visats: 97 ggr