3 rums lägenhet nyrenoveradNyrenoverad lägenhet uthyres alla dagar under Vasalopps veckan även tidigare. med nyrenoverat badrum dusch och toalett med tvättmaskin och torktumlare och kök med alla tillbehör. Ligger ca 1 km ifrån centrum och 10-15 minuters gångtid till Vasalopps målet och ca 4 min med bil. Det ingår frukost i priset och skjuts går att anordna till bussarna.
Sängkläder ingår med lakan och täcke och kudde
Pris 450-500 per person per natt eller hyr hela lägenheten
Inlagd: 8/10/2014  
Pris: 450 :-
Annonstyp: Uthyres
Kategori: Vasaloppet
Kontaktperson: Johan

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 1881 ggr

Tänk på följande vid köp av startplats i Vasaloppet >>