Tjäna snabba pengar med binär handel

binära alternativ är ett enkelt sätt att tjäna pengar. binär optionshandel är ett nytt sätt att tjäna pengar vilket är helt annorlunda än aktiemarknadshandel.

Fördelar med binär handel
Mindre kapital krävs för handel.
Vinsten kan gå upp till 92
Avbokning av transaktion resulterar i vinst upp till 120
Snabba transaktioner inom 1 minut
Pengar kan återkallas om 1 dag.

Med en investering på minst 200- 500 kan du börja tjäna 3000- 5000 per vecka. Högre kursen ökar vinsten.

Om du har kompetens hos en näringsidkare vet vad handel är och vill tjäna här och nu slösa inte tid. kontakta oss: tradeb180@gmail.com eller tradebinary@post.com

Handelspartner
Lynge Blak

Inlagd: 4/11/2019  
Pris: 23333 :-
Annonstyp: Säljes
Kategori: Övriga lopp
Kontaktperson: Lynge Blak

Är du intresserad av ovanstående annons och vill komma i kontakt med annonsören?
Fyll i nedanstående formulär och skicka ett meddelande samt dina kontaktuppgifter som skickas via e-post till annonsören.

Meddelandetext:


*Ditt namn (för och efternamn):


*Ditt telefonnummer:


*Din epost:


Använd ID-kollen!

Via ID-Kollen kan du som privatperson använda BankID för att verifiera personen du gör affärer med är den den utger sig för att vara.

Mobilt BankID har idag ca 6,5miljoner svenska användare. Uppstår tveksamheter om identiteten och personen inte vill identifiera sig via ID-Kollen, avstå affären!

OBS! Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. För att undvika bedragare vid köp av startplats kontrollera alltid följande:
  • Kontrollera att personen finns med i startlistan för resp. lopp, finns ingen publik startlista kontrollera med arrangören. Kontrollera om möjligt kontaktuppgifter med arrangören.

  • Försäkra dig om att personen är den som hen utger sig för att vara, kontrollera att tex telefonnumret är registrerat på samma person som startplatsen är registrerad på.

  • Använd en säker betalningsmetod tex Paysongaranti, där är pengarna låsta tills köpare och säljare är överens. Läs mer om Paysongaranti här >>

Annonsen har visats: 183 ggr